ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Μια κάλτσα που τη λέγαν... Ευριδίκη»

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2012 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 21:23
Έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσει το παιδικό της βιβλίο που φέρει τον τίτλο «Μια κάλτσα που τη λέγαν... Ευριδίκη», διάλεξε η συγγραφέας κ. Αναστασία Ευσταθίου.
Στον πεζόδρομο της Κούμα, μπροστά στο Γαλλικό Ινστιτούτο, η συγγραφέας μεταφέροντας τον μαγικό κόσμο των παιδικών βιβλίων στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια των παιδιών, θα προσπαθήσει να εξαφανίσει τις μαύρες σακούλες που καταπίνουν παλιά ρούχα και παιχνίδια, καθώς και τη θλίψη και τη στεναχώρια που καταπίνουν τις ντουλάπες της παιδικότητάς μας, προσγειώνοντας με χάρη και χαρά μια ασυνήθιστη... κάλτσα, σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Το εισιτήριο θα είναι μια παλιά κάλτσα, όπου τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν κουκλίτσες και να παίξουν κουκλοθέατρο. Παράλληλα με την εκδήλωση στον χώρο θα λειτουργεί και έκθεση βιβλίου, με τα βιβλία της συγγραφέως, η οποία στο τέλος της εκδήλωσης θα τα υπογράψει. Η παρουσίαση θα γίνει στο Γαλλικό Ινστιτούτο, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 11.30 π.μ. σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Το σπίτι του Σοφούλη» και τις εκδόσεις «Λιβάνης».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass