Η ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Άστρο λαμπρό την οδηγεί!

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2012 21:52 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:53
Τον περασμένο Αύγουστο η σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου, ως Violetta Valéry, στην όπερα του Giuseppe Verdi «La Traviata», έκλεισε τις παραστάσεις του φετινού καλοκαιρινού Φεστιβάλ Όπερας, στη Ματσεράτα της Ιταλίας. Το «Macerata Opera Festival» τα τελευταία χρόνια αποτελεί παγκόσμιο καλλιτεχνικό γεγονός του λυρικού θεάτρου με τη μετάκληση κορυφαίων ονομάτων του χώρου. Διήρκεσε από τις 20 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου και παρουσίασε, σε 12 παραστάσεις, τρεις όπερες που εναλλάσσονταν: «La Traviata», «La Boheme» και «Carmen». Ήταν δε αφιερωμένο στη γυναίκα, με τη λεζάντα «Τρεις γυναίκες: Violetta, Mimi, Carmen». Στην πρεμιέρα, στις 20 Ιουλίου, καθώς και στις υπόλοιπες τρεις παραστάσεις της Τραβιάτας, πρωταγωνίστησε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία η Μυρτώ Παπαθανασίου. Οι παραστάσεις δόθηκαν στην «Arena Sferisterio» της Ματσεράτα, σε πρωτοποριακή σκηνοθεσία του Henning Brockhaus και διεύθυνση ορχήστρας του Danielle Belardinelli.
Αυτό τον μήνα, Σεπτέμβριο, η Μυρτώ Παπαθανασίου πρωταγωνιστεί και πάλι στην περίφημη όπερα του G. Verdi «La Traviata», που ανεβαίνει στην «Opera de Montreal» στο Μόντρεαλ του Καναδά για 4 παραστάσεις, ενώ τον επόμενο μήνα, Οκτώβριο, συμμετέχει στην παραγωγή της όπερας του Christoph Gluck «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» πρωταγωνιστώντας στον ομώνυμο ρόλο, στη Βιέννη.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass