ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Συναυλία για τα 100 χρόνιας Ελεύθερης Ελασσόνας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2012 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:50
 Ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Ελασσόνας, σχεδιάζουν δράσεις που στόχο έχουν τη διάσωση και τη διάδοση της ιστορίας του τόπου. Ο εορτασμός των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση του Δήμου Ελασσόνας περιλαμβάνει δράσεις όπως: θεατρικές παραστάσεις, ημερίδες, εκθέσεις, συναυλίες, δρώμενα, αρχειακές πρωτοβουλίες, εκδόσεις, διαγωνισμούς κ.α. Μετά τις επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στην Κρανιά, το Λιβάδι και την Τσαριτσάνη, ο εορτασμός των 100 χρόνων συνεχίζεται με τη μουσική συναυλία από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δήμου Ελασσόνας στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Καλλιθέας αύριο Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., στο χώρο του δημοτικού πάρκου. Η συναυλία αφιερωμένη στα «100 Χρόνια Ελεύθερης Ελασσόνας» περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδι συντροφιά με επιτυχίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Σημαντική θέση στις δράσεις του Δήμου Ελασσόνας, έχει και η αποτύπωση της εκατόχρονης ιστορικής περιόδου του Δήμου Ελασσόνας, μέσα από φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό.
Ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθειά της, για να συγκεντρωθεί και να ταξινομηθεί φωτογραφικό υλικό που αφορά στην 100χρονη ιστορία της πόλης, από το 1912 μέχρι σήμερα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκθεση και να εκδοθεί ψηφιακό φωτογραφικό – ιστορικό λεύκωμα της πόλης και των περιχώρων της, για την περίοδο 1912-2012, ως άλλη μια παρακαταθήκη στις επερχόμενες γενιές των επόμενων εκατό χρόνων. Οι δημότες μπορούν να προσέρχονται στη Δημοτική Επιχείρηση με τις φωτογραφίες που διαθέτουν, και το υλικό αφού ψηφιοποιηθεί θα επιστρέφεται άμεσα στον κάτοχό του. Κρίνεται απολύτως αναγκαίο κάθε φωτογραφία ή άλλο πολύτιμο υλικό που προσκομίζεται να συνοδεύεται από στοιχεία που την περιγράφουν (π.χ. ημερομηνία φωτογράφησης, περιεχόμενο που αφορά τα πρόσωπα, τα γεγονότα, τις καταστάσεις που φαίνονται κ.α.).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass