ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Γιατρός με Στανιό» σε περιοδεία ξανά

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2012 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:49
Από τον Τύρναβο, την ερχόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ στο «Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου - Λατόμι», ξεκινάει και πάλι τις παραστάσεις του το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας-«Θεσσαλικό Θέατρο», στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, με την κωμωδία του Μολιέρου «Γιατρός με το στανιό» σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου.
Στη συνέχεια την Τετάρτη 29 Αυγούστου, ο «Γιατρός με το στανιό» θα παιχτεί στην Ελασσόνα, στο «Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο- Ελασσόνας», την Πέμπτη 30 Αυγούστου στην Καλαμπάκα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στη Στυλίδα και τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου κλείνει τη φετινή του περιοδεία με παράσταση στα Τρίκαλα στο «Θέατρο Φρουρίου».
Οι παραστάσεις στη Λάρισα στο «Θέατρο αυλή του Μύλου» θα ξεκινήσουν και πάλι, από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 9.15 μ.μ, και θα δίνονται από Τετάρτη έως και Κυριακή, με είσοδο 10 ευρώ για τους μεγάλους και 7 ευρώ για τους νέους και παιδιά. Τη σκηνογραφική επιμέλεια της παράστασης, είχε ο Γιάννης Πέτρου, τη μουσική επιμέλεια ο Σπύρος Καβαλλιεράτος και τις ενδυμασίες έκανε η Ρίκη Τσικαρδώνη. Τους ρόλους παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά που εμφανίζονται: Σταύρος Νικολαΐδης, Ελένη Ουζουνίδου, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Χάρης Φλέουρας, Βασίλης Γιαβρής, Αννα Γκλέτσου, Ιωάννα Δημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπαλαμώτης. Τιμές εισιτηρίων κανονικό: 10 ευρώ - φοιτητικό, μαθητικό 7 ευρώ. Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει το πρωί: 10 π.μ. – 2.30 μ.μ., της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου και το απόγευμα από της 7 μ.μ. στο «θέατρο Φρουρίου».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass