Βραβεύτηκε ο Γκες Μίχωφ

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2014 16:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:39

Πριν λίγες ημέρες έγινε η απονομή του Βραβείου «Τερψιχόρη 2014» στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Θεσσαλικού Μπαλέτου, κ. Γκες Μίχωφ. Η βραδιά γέμισε από αναμνήσεις και πρόσωπα που σηματοδοτούν το αξιόλογο καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο του, καθώς και τον ευχάριστο απόηχο των συνεχιστών του.

Απρόοπτοι επισκέπτες από Κύπρο, Λάρισα και Αθήνα, και αφιερώματα στενών φίλων και συνεργατών από Πάτρα και Χανιά δημιούργησαν ευχάριστες εκπλήξεις και έδωσαν μεγάλη χαρά στο βραβευόμενο. Η απονομή του Βραβείου έγινε από τον Διευθύνων Σύμβουλο του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κον Βασίλη Καραμανλή με σχετικό «Δίπλωμα» από την Ηώ Καλοχρήστου, Βοηθό του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σημαντικά πρόσωπα που έδωσαν το στίγμα τους με αφιερώματα στη βραδιά αυτή ήταν οι Πάνος Μεταξόπουλος (καταξιωμένος καλλιτέχνης με ελληνική και ευρύτερη καλλιτεχνική αναγνώριση), Ηλίας Κουρκούτας (Αναπληρωτής Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης), Άσπα Φούτση (Ιδιοκτήτρια Σχολής Χορού, η οποία στάθηκε η αφορμή για την προσέλευση του Gesch στην Ελλάδα), Αλέξανδρος Πατουλιώτης (Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Περιφέρειας Θεσσαλίας), Μιχάλης Παρούσης (Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Πάτρας), Βούλα Καραμπίδου (πρώην υπεύθυνη Τομέα Χορού στο Δήμο Καλαμαριάς), στελέχη και μέλη του Θεσσαλικού Μπαλέτου και 4 πρώην και 2 νυν χορευτές και συνεργάτες του Γκες Μίχωφ από την Ομάδα Χορού ARABESQUE της Σόφιας (Βουλγαρία).

Για την επιτυχία της βραδιάς προσέφερε την αμέριστη βοήθειά της η κ. Βούλα Καραμπίδου καθ’ όλη τη διάρκεια προετοιμασίας του αφιερώματος. Τα χορευτικά αφιερώματα κατέπληξαν το κοινό, με ερμηνευτές υψηλής τεχνικής και ποιότητας (Θεσσαλικό Μπαλέτο και Ομάδα Χορού Arabesque/ Σόφια), προκαλώντας δέος αλλά και ευχαρίστηση στους παρευρισκόμενους της βραδιάς.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass