Στον «Δον Κιχώτη» οι Φίλοι Συμφωνικής Ορχήστρας

* ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ * ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΕΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 11:20

Μετάβαση στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την εμβληματική παράσταση μπαλέτου «Δον Κιχώτης» του Λούντβιχ Μίνκους διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας προγραμματίζει μετάβαση στην Αθήνα το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, για την παρακολούθηση ενός από τα πιο διάσημα μπαλέτα όλων των εποχών, του «Δον Κιχώτη», του Λούντβιχ Μίνκους, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή που αναβιώνει την κλασική χορογραφία του Μαριύς Πετιπά. Στον Δον Κιχώτη του ο Πετιπά μεταφέρει τις εικόνες και τα χρώματα της Ισπανίας, αποδίδοντας εξαιρετικά τη χορευτική της παράδοση μέσα από τη χορογραφία του. Η παραγωγή ανεβαίνει με την ορχήστρα, τους χορευτές, τους σολίστ και τους κορυφαίους της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Νιάρχου. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μέγαρο της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, το οποίο φιλοξενεί το Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης, στο Μουσείο Μικρασιατικής Εκστρατείας, το Μουσείο Μικρασιατικής Λαογραφίας, το Μουσείο Ολλανδικής Τέχνης και την Πινακοθήκη». Η προπώληση των εισιτηρίων στην ΕΛΣ έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410-233.998, 6977-046.516 Νέλλη Βασβατέκη, 6972-230.199 Ιωάννα Σελιγκούνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass