Εκθεση ζωγραφικής με διαμαντάκια

* ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2024 12:00

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Ευθύμιο Παπανδρέου, διοργανώνουν μία μοναδική έκθεση ζωγραφικής με διαμαντάκια, η οποία θα εγκαινιαστεί μεθαύριο Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 6 μ.μ., στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μία εβδομάδα και φιλοξενεί έργα του Ευθυμίου Παπανδρέου, που ειδικεύεται στην καινοτόμο τεχνική της «Ζωγραφικής με Διαμάντια». Αυτή η τεχνική, που προέρχεται από την Κίνα το 2017, χρησιμοποιεί διαμαντάκια από ακατέργαστη ρητίνη, με διάφορους γεωμετρικούς σχηματισμούς, όπως πολύεδρα, στρογγυλά και τετράγωνα, δημιουργώντας έναν φωτεινό και ζωντανό καμβά, όπου τα διαμαντάκια αντανακλούν το φως και δίνουν την αίσθηση ότι το έργο μεταμορφώνεται. Η «Ζωγραφική με Διαμάντια» έχει γνωρίσει παγκόσμια άνθιση τα τελευταία χρόνια και η έκθεση αυτή είναι μία σπάνια ευκαιρία για το κοινό της Ελασσόνας και των γύρω περιοχών να ανακαλύψει τη μαγεία αυτής της νέας μορφής τέχνης. Διάρκεια έκθεσης: Από 5/10/2024 έως 9/10/2024, ώρες 12 μ. – 7 μ.μ. Τοποθεσία: Φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου Ελασσόνας. Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass