Αφθονο γέλιο με τον Λάκη Λαζόπουλο

*ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΑ» *ΑΠΟΨΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2024 12:11

Σπαρταριστά γέλια και θερμά χειροκροτήματα κυριάρχησαν στη χθεσινοβραδινή παράσταση του γνωστού Λαρισαίου ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, που δεν χάνει ευκαιρία να επιστρέφει στη Λάρισα φέρνοντας θεατρικά δώρα, κατάφερε να σκορπίσει άφθονο γέλιο με το έργο του «Όταν ξαναπέθανα» έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετική και ταλαντούχα Παρθένα Χοροζίδου, αλλά και ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών με απίστευτη χημεία που μεταδίδεται στον θεατή.
Ο ίδιος το χαρακτηρίζει μεταφυσική κωμωδία, αφού η ιστορία στηρίζεται σ’ έναν άνδρα -τον υποδύεται ο Λάκης Λαζόπουλος-, ο οποίος πεθαίνει και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο, καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει νεκρώσει, συμπαρασύροντας τα υπόλοιπα. Στα τριήμερά του, περιμένει συγγενείς και φίλους για να συζητήσουν τι συνέβη, ανασύροντας ίντριγκες, πάθη και βέβαια σκορπώντας γέλιο με ένα ιδιοφυές χιούμορ.
Για όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν χθες, η παράσταση θα δοθεί και σήμερα Σάββατο στις 9 το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Το έργο περνάει από τη φάρσα στο δράμα με ευκολία και δυναμισμό.
ΤΟ ΕΡΓΟ
Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο, καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερά του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι. Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα; Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενά του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Παρθένα Χοροζίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι.
Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο η Παρθένα Χοροζίδου και μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους: Αντώνη Στάμο, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνο Γιάννη, Λαζάρια Σαζεΐδου και Χρήστο Ντούλα.
Στον ρόλο του ψυχιάτρου ο Τόλης Παπαδημητρίου. Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Μπορούν να υπάρξουν δύο χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο; Ώρα έναρξης: 9 μ.μ. Προπώληση: more.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass