Αυλαία με τη «Ρίζα του κακού»

* Με γαλλοκαναδικό θρίλερ ολοκληρώνονται οι προβολές στο Σινέ Μύλος

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2024 12:21

Με το γαλλοκαναδικό θρίλερ «Η ρίζα του κακού» ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι προβολές στον θερινό Κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής», που λειτουργεί στον Μύλο του Παππά. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 16, 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:30, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας. Σ’ αυτήν την ταινία, την τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Σεμπαστιέν Μαρνιέ, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Μια εργάτρια, η οποία κρύβει το πραγματικό επάγγελμά της, επανασυνδέεται με τον πατέρα της μετά από πολλά χρόνια. Έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος την προσκαλεί στην πολυτελή παραθαλάσσια βίλα του, όπου θα γνωρίσει την καινούρια του, παράξενη οικογένεια: την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη κόρη του -μια επαναστατημένη έφηβη- και μια απειλητική υπηρέτρια. Σκηνοθεσία: Σεμπαστιέν Μαρνιέ. Πρωταγωνιστούν: Ντοριά Τιλιέ, Λορ Καλαμί, Ζακ Βεμπέρ, Ντομινίκ Μπλα. Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass