«Οργανώνουμε τη δράση μας, μαζί και δυνατοί»

* ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 12:10

Η Τοπική Διοικητική Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου συνεδρίασε πριν από λίγες μέρες.

Στη συνεδρίαση οι συμμετέχοντες/-ουσες ανέφεραν, μεταξύ άλλων, τα εξής: Μετά από ένα καλοκαίρι με πυκνές εξελίξεις, δυσκολίες, προβλήματα για τον κλάδο μας και γενικότερα την κοινωνία ανασυντάσσουμε τις δυνάμεις μας και οργανώνουμε τη διεκδίκησή μας!
Ο φόβος «να μη χάσουμε κι άλλα» μάς οδηγεί σε ακόμα χειρότερες καταστάσεις, γι’ αυτό συνεχίζουμε τον αγώνα, καλώντας κάθε συνάδελφο/-ισσα να συμβάλλει στο ανέβασμα της διεκδίκησης, του δίκιου μας μέσα στους χώρους δουλειάς, στην άνοδο της συλλογικής δράσης. Είναι γεγονός ότι οι μεγάλοι αγώνες της πανδημίας και του Προεδρικού Διατάγματος έχουν ανεβάσει το μπόι του σωματείου και των μουσικών απέναντι σε εργοδότες και κυβέρνηση, με αυτήν τη δυναμική πορευόμαστε.
Δε θα συμβιβαστούμε με φαινόμενα απληρωσιάς και καθυστερήσεων, τα οποία συνιστούν προσβολή και απέναντι στους συναδέλφους μας και στη μάχη που δίνουν καθημερινά για την Τέχνη, αλλά και για το μεροκάματο. Θα πιέσουμε με κάθε τρόπο για τη δικαίωση των συναδέλφων μας σε κάθε χώρο για τον οποίο δεχόμαστε αντίστοιχες καταγγελίες.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων κάθε κλάδου που βιώνει την ίδια σκληρή πραγματικότητα της ακρίβειας, της φτώχειας, της μηδαμινής ψυχαγωγίας και των ανύπαρκτων διακοπών. Δείχνουμε έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας προς τους πυρόπληκτους, τους σεισμοπαθείς, τους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας, αλλά και όλης της χώρας μέσα από τους συνδικαλιστικούς και πολιτιστικούς φορείς, τις επιτροπές αγώνα των πληττόμενων περιοχών ενισχύοντας με τη στήριξή μας τη μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην κρατική αδιαφορία».
Κλείνοντας αποφάσισαν να προχωρήσουν στις εξής κινήσεις:
- Να στηρίξουν την κινητοποίηση - απάντηση στη φιέστα που οργανώνουν η κυβέρνηση από κοινού με την Περιφερειακή Αρχή με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις καταστροφικές πλημμύρες, την οποία οργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς της Λάρισας.
- Να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τη μέρα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού το Σάββατο 7/9 (πούλμαν θα αναχωρήσουν από την οδό Τ. Τσιόγκα – πρώην Καλλιθέας στις 13:30). Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του ΕΚΛ 2410-250.708, στο email του Παραρτήματος Λάρισας του ΠΜΣ pmsparlar@gmail.com, καθώς και σε συνεννόηση με τα μέλη της Διοίκησης του σωματείου.
- Να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Τοπικής Διοικητικής Επιτροπής του Παραρτήματος το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου για τον καθορισμό της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και τον προγραμματισμό δράσης του επόμενου διαστήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass