Προσφορά βιβλίων από το ΠΟΚΕΛ

ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2024 12:11

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας - ΠΟΚΕΛ πρόσφερε βιβλία στον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη της Καστοριάς.

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κυριών ξενάγησαν μέλη του Δ.Σ. του ΠΟΚΕΛ στο «Δεληνάνειο Λαογραφικό Μουσείο της Καστοριανής Γυναίκας», το οποίο βρίσκεται στο Ντολτσό Καστοριάς, όπου είχαν κι εποικοδομητική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων για τις δράσεις των δύο συλλόγων. Τα βιβλία παρέλαβαν η πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου, Νίνα Μπουρλή, η ταμίας Μένη Γκουγκουλίτσα και το μέλος Μαρία Διαμαντίδου, ενώ τα βιβλία παρέδωσαν ο γραμματέας Βαγγέλης Ρεμπάπης και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης. Το ΠΟΚΕΛ συνεχίζει να προσφέρει βιβλία σε συλλόγους και φορείς, σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, που βρίσκονται σε κεντρικές κι απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δράση του ΠΟΚΕΛ προσφέροντας βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον υπεύθυνο, στο τηλέφωνο: 6983-444.094.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass