«Φίλοι μ’, καλώς ορίσατε!»

Συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο Χρόνη Αηδονίδη την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2024 11:45

Συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο και ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη με τίτλο «Φίλοι μ’, καλώς ορίσατε!» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Στην εκδήλωση μνήμης και αγάπης θα συμμετάσχουν η Γλυκερία και ο Παντελής Θαλασσινός.

Έναν χρόνο, σχεδόν, μετά τον θάνατο του αηδονιού της Θράκης, οι φίλοι και μουσικοί συνεργάτες του, με πρωτεργάτη τον μαθητή και συμπατριώτη του Βαγγέλη Δημούδη, διοργανώνουν συναυλία την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα.
Στη συναυλία θα παρουσιαστεί επίσημα η νεοσυσταθείσα ορχήστρα «Χρόνης Αηδονίδης», με τη συμμετοχή κορυφαίων ερμηνευτών που συνεργάστηκαν μαζί του, όπως η Γλυκερία και ο Παντελής Θαλασσινός. Μαζί τους οι μαθητές του, Μάνος Κουτσαγγελίδης, Κώστας Μερετάκης και η Λευκοθέα Φιλιππίδη.
Στην εκδήλωση θα προβληθούν αφιερωματικά βίντεο στον Χρόνη Αηδονίδη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη και επιμέλεια κειμένων της Φεβρωνίας Ρεβίνθη.
ΟΡΧΗΣΤΡΑ «ΧΡΟΝΗΣ ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ»
Βαγγέλης Δημούδης, ούτι-τραγούδι. Νίκος Φιλιππίδης, κλαρίνο. Πάνος Δημητρακόπουλος, κανονάκι. Κώστας Φιλιππίδης, λαούτο. Γιώργος Μαρινάκης, βιολί. Στρατής Ψαραδέλλης, πολιτική λύρα – πολιτικό λαούτο. Κώστας Φόρτσας, γκάιντα - καβάλ. Κώστας Μερετάκης, κρουστά – τραγούδι.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Γενική είσοδος: 20 ευρώ
Προπώληση: 18 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων:
www.ticketservices.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass