«Τα Γενέθλια της Ριρίκας» στη Θεσσαλία

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΑΝΗ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2024 11:20

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Τα Γενέθλια της Ριρίκας», με τη Μαρία Κηλαηδόνη, τον χειμώνα που μας πέρασε, στο Θέατρο «Μεταξουργείο», η παράσταση ταξιδεύει τώρα στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν τρεις παραστάσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Από τον Κίσαβο ως το κύμα», που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Η πρώτη παράσταση θα δοθεί σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο Μελιβοίας, η δεύτερη παράσταση θα δοθεί αύριο Σάββατο 10 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο «Βάσα Σολωμού-Ξανθάκη» στα Αμπελάκια και η τρίτη παράσταση θα δοθεί μεθαύριο Κυριακή 11 Αυγούστου στο υπαίθριο θέατρο της Αιγάνης.
Και οι τρεις παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους, με δωρεάν είσοδο.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σήμερα είναι τα γενέθλια της Ριρίκας, της αρκουδίτσας! Φέτος, όμως, είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσει μόνη της, αφού πρόσφατα μετακόμισε σε ένα άλλο βουνό, μακριά από την οικογένειά της, για να ζήσει μόνη της.
Για να της φτιάξει η διάθεση σκέφτηκε να κατέβει στην πόλη για να φάει το αγαπημένο της παγωτό φιστίκι από το καλύτερο παγωτατζίδικο του κόσμου!
Μια ιστορία που μιλάει με απλό τρόπο στα παιδιά για την τεράστια αξία της φιλίας και μας μαθαίνει ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχει μια λύση!
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Μαρίας Κηλαηδόνη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη και, εκτός από το υπέροχο παραμύθι, περιλαμβάνει τραγούδια σε στίχους και μουσική της ίδιας, που κυκλοφορούν από τη Minos EMI.
Επί σκηνής, η Μαρία Κηλαηδόνη και δύο ακόμα μουσικοί, ο Θέμος «Apicos» Ρίζος στην κιθάρα και ο Αλέξης Στενάκης στο πιάνο και το κλαρινέτο, ερμηνεύουν τους ρόλους του παραμυθιού και παίζουν ζωντανή μουσική, «συστήνοντάς» μας τη Ριρίκα και τους φίλους της μέσα από ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι γεμάτο φαντασία και πολύ χιούμορ!
Σκηνοθεσία: Γιασεμί Κηλαηδόνη. Πρωτότυπη μουσική: Μαρία Κηλαηδόνη.
Παίζουν: Μαρία Κηλαηδόνη, Θέμος «Apicos» Ρίζος, Αλέξης Στενάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass