Μάγεψε την Τήνο η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας

* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2024 12:50

Η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, υπό τη διεύθυνση της κ. Μάγδας Αλεξανδρή - Δημόκα, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο πανέμορφο νησί της Τήνου προσκεκλημένη από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Φίλοι του Πρασίνου Τήνου» και πραγματοποίησε μια χορωδιακή συναυλία με θέμα «Μουσικές πέρα από τα σύνορα», με πρόγραμμα που περιελάμβανε αποσπάσματα κλασικών έργων σπουδαίων συνθετών.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό μεταφέροντας ένα στίγμα του πολιτιστικού – μουσικού γίγνεσθαι της πόλης μας και ένα δείγμα της ποιοτικής δημιουργικής δραστηριότητας της Χορωδίας της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας στο νησί της Παναγίας. Στη συναυλία συμμετείχαν εξαιρετικοί σολίστες, όπως η υψίφωνος κ. Δέσποινα Σκαρλάτου, ο διεθνούς φήμης τενόρος κ. Αντώνης Συριανός, με καταγωγή από την Τήνο, με τη συνοδεία στο πιάνο της κ. Ελένης Κουτή και στο βιολί του κ. Κυριάκου Γκουβέντα. Το πρόγραμμα παρουσίασε η ηθοποιός κ. Έφη Παπαθεοδώρου. Οι κριτικές του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου της Τήνου ήταν διθυραμβικές για τη χορωδία της Λάρισας, αφού, όπως ανέφεραν: «Δεν ήταν μόνο οι νότες που ταξιδεύοντας ανά τους αιώνες και πέρα από τα σύνορα χάιδεψαν τα αυτιά και τις αισθήσεις του φιλόμουσου κοινού του νησιού μας, ήταν οι φωνές των χορωδών της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας και των σπουδαίων σολίστ, του τενόρου Αντώνη Συριανού, της σοπράνο Δέσποινας Σκαρλάτου, αλλά και της μαέστρου Μάγδας Αλεξανδρή – Δημόκα, που το μάγεψαν. Ήταν μια εκπληκτική παράσταση – προσφορά από μεγάλους σολίστ και μια εξαιρετική χορωδία»
Με αυτόν τον πανηγυρικό τρόπο έκλεισε για τη Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας η καλλιτεχνική χρονιά 2023-24, με τον σχεδιασμό για την επερχόμενη χρονιά να επιφυλάσσει μεγάλες δράσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass