Διήμερο γλέντι στον Πέρα Μαχαλά

* ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 12:11

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πέρα Μαχαλά, που πραγματοποιήθηκαν στο πάρκο της συνοικίας που βρίσκεται επί των οδών Καλλιμάχου και Ηρακλειανού.

Ο Μ.Ε.Σ. Πέρα Μαχαλά, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πραγματοποίησε διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη λήξη της χορευτικής χρονιάς. Την πρώτη μέρα πραγματοποιήθηκε η 3η Παιδική Χορευτική Συνάντηση και τη δεύτερη η μουσικοχορευτική βραδιά «Πέρα στον Πέρα Μαχαλά κρουν νταούλια και βιολιά», στην οποία συμμετείχαν χορευτικά ενηλίκων της Λάρισας, της ευρύτερης Θεσσαλίας και τμήμα από την όμορφη Χαλκιδική! Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας Τουρισμού και πρόεδρος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» κ. Φώτης Τζατζάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Γκουρομπίνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δριστέλλας Αθανάσιος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι κ. Βασίλειος Ζήσος και κ. Σοφία Απρίλη. Στις δύο μουσικοχορευτικές βραδιές συμμετείχαν οι ακόλουθοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Πολιτιστικός Σύλλογος Διονυσίου Χαλκιδικής, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Θωμά, Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελoκήπων, Μορφωτικός Σύλλογος Γαλήνης, Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Κων/νου Δήμου Λαρισαίων, Σύλλογος Βερδικουσιωτών Ν. Λάρισας και Σύλλογος Σπηλιώτων «Ο Κίσσαβος». Μουσική έπαιξαν η παραδοσιακή ορχήστρα «τα Μπρατίμια», την οποία αποτελούν οι Αγγούσης Νίκος-κλαρίνο, Μπακλατσής Μάκης βιολί-τραγούδι, Παναγούλιας Δημήτρης κρουστά, Γιάννης Πούλιος λαούτο, Σαμόλαδος Αθανάσιος κλαρίνο, Παπαδημητρίου Κων/νος λαούτο-τραγούδι, Βλαχογιώργος Αντώνιος βιολί-τρομπόνι. Μαυραντζάς Αποστόλης κρουστά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass