Μαθητές τραγούδησαν για τον Χατζιδάκι

ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2024 12:05

Μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας από τους μαθητές και τις μαθήτριες των 26ου και 23ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ριζαρίου και του 25ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, που ένωσαν τις φωνές τους σε μια εκπληκτική εκδήλωση.

Ο Μάνος Χατζιδάκις ένωσε 4 Δημοτικά Σχολεία 2 πόλεων και 200 μαθητές και μαθήτριες σε μια μοναδική μουσικοθεατρική παράστασημ όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεδίπλωσαν το εύρος και το μεγαλείο του κορυφαίου συνθέτη, με μελωδίες, ήχους και ηχοχρώματα που κυριάρχησαν στις συνθέσεις και που μας μαγεύουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σίμος Βασίλειος, εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Αγορίτσας, εκ μέρους της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, η κ. Άρτεμις Παπαδημητρίου, συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας, η σύμβουλος Εκπαίδευσης Μουσικής κ. Ελένη Ξυνοπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαποστόλου, διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές και μαθήτριες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass