Το βιβλίο γιορτάζει στη Λάρισα

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2024 12:00

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα κάνει την εκκίνησή της η φετινή Έκθεση Βιβλίου στην πόλη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ταχυδρομείου και συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και την Ένωση Βιβλιοπωλών Λάρισας «Φίλων ο Λαρισαίος». Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων θα δώσουν και φέτος το «παρών» στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, συγκεντρώνοντας τις τέχνες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τη λογοτεχνία, το παραμύθι και πολλές άλλες κατηγορίες σε ένα μεγάλο ράφι. Οι βιβλιοπώλες καλούν τους βιβλιόφιλους πολίτες της Λάρισας να τιμήσουν και φέτος με την παρουσία τους την έκθεση, να περπατήσουν ανάμεσα στα βιβλία, να τα ξεφυλλίσουν, να διαλέξουν τυχαία μια σελίδα και να την «ακούσουν», γιατί σίγουρα έχει κάτι να τους πει. Όπως αναφέρεται δε: «Στόχος της είναι να φέρει τον πολίτη κοντά στο βιβλίο, αφού το βιβλίο μάς κάνει καλύτερους πολίτες, οξύνει την κριτική μας σκέψη, ενισχύει την ιστορική μας μνήμη, διαμορφώνει την ταυτότητά μας, μας καθιστά πιο ανοιχτούς και ανεκτικούς στον άλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass