Τρόπος έκφρασης συναισθημάτων...

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2024 11:55

Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους παρουσίασαν χθες οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων σχεδίου – ζωγραφικής ενηλίκων και εφήβων μαθητών και μαθητριών της Λέσχης Πολιτισμού Κέντρου που λειτουργούν στον Μύλο του Παππά υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε χθες στον Μύλο του Παππά θα διαρκέσει έως το Σάββατο 8 Ιουνίου. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θωμάς Ρετσιάνης σε δήλωσή του τόνισε ότι «η ζωγραφική ακόμη και στην ερασιτεχνική της έκφραση μπορεί να είναι όμορφη, κάτι που αποδεικνύεται με την έκθεση των μαθητών και μαθητριών της Λέσχης Πολιτισμού, ενώ είναι και τρόπος έκφρασης συναισθημάτων». Με τη σειρά του ο υπεύθυνος διδασκαλίας Γιώργος Καλαμάρας σε δήλωσή του σημείωσε ότι «η ζωγραφική είναι ένας εξαιρετικός τρόπος διαφυγής από την πίεση της καθημερινότητας», ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία όλη τη χρονιά. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10:00 – 14:00 και 17:00 – 21:30 (Κυριακή κλειστά).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass