Μουσικό ταξίδι με οδηγό τη φημισμένη InDONNAtiοn

Δημοσίευση: 19 Νοε 2023 11:00

Μια απολαυστική μουσική περιπλάνηση στο παγκόσμιο χορωδιακό τραγούδι έκαναν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Εκεί το φημισμένο χορωδιακό σύνολο InDONNAtiοn έδωσε άλλη μια παράσταση αντάξια της φήμης του και δικαιολογώντας απόλυτα γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα σύνολα του είδους του στην Ελλάδα, αλλά και γιατί έχει κερδίσει τόσα πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο των Grand Prix στην Πορτογαλία.

Το πολυβραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΔΩΛ, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, για μία ακόμα φορά πρωτοτύπησε, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα – μια μουσική περιήγηση, μεστή ηχοχρωμάτων και γλωσσών, που σπάνια ακούγονται, που έφερε τον τίτλο «MUSICA CHARTA». Η επιλογή των τραγουδιών a cappella, αλλά και με οργανική συνοδεία, νοηματοδότησε το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο της χορωδίας, ενώ παράλληλα προσέφερε ένα ξεκάθαρο μελωδικό αποτύπωμα από ηχοτοπία και ιδιώματα διαφορετικών χωρών.
Στο πιάνο συνόδευσε η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη, στα κρουστά ο Γιάννης Μακρυγιάννης. Σολίστ η Έλενα Γκατζά και η Αμαλία Σδρόλια.
Χορογράφησε και χόρεψε η Ελένη Μάρκου. Μαζί της ο Ηλίας Μπαγεώργος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass