Ανοιξε ο νέος πολυχώρος πολιτισμού Circus Entertainment Hub

ΧΘΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ «ΣΤΡΑΦΙ» *ΑΠΟΨΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 10:30

Καλωσορίσατε στο Circus Entertainment Hub, τη νέα μουσικο-θεατρική σκηνή της Λάρισας, εδώ όπου οι νότες χορεύουν υπό το μυσταγωγικό φως των προβολέων, η μουσική συναντά το θέατρο και η σκηνή γίνεται ένας πολυδιάστατος μαγικός τόπος έκφρασης. Μια πρώτη γεύση από τον νέο μυσταγωγικό χώρο που αναμφίβολα φέρνει ένα δροσερό αεράκι στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρισας πήραν χθες όλοι όσοι βρέθηκαν στο grand opening του... μεγαλύτερου τσίρκου στην πόλη με φιλοξενούμενους επί σκηνής τους «Στράφι».

Την ανατρεπτική punk rock μπάντα από τη Λάρισα που δημιουργήθηκε το 2017 και αναδύθηκε σαν αναταραχή στα μουσικά θεμέλια. Με ανεξέλεγκτα κιθαριστικά ριφ και ρυθμούς που χτυπούν σαν καρδιοχτύπι το «Στράφι» (όπως τους αρέσεις να αυτοαποκαλούνται) στέκονται απέναντι στα στερεότυπα και αναδεικνύουν τη δύναμη της μουσικής ως μέσο ανατροπής και ελεύθερης έκφρασης. Μαζί τους εμφανίστηκαν οι «Scram» με ατημέλητο rock ‘n’ roll και grunge επιρροές.
Το Circus Entertainment Hub σηματοδοτεί έναν νέο χώρο στα πολιτιστικά δρώμενα της Λάρισας και ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του Λαρισαίου επιχειρηματία Βασίλη Λιάπη, ο οποίος μετά από 12 χρόνια στο τιμόνι του «Vintage», κάνει ένα ακόμη όνειρο πραγματικότητα δημιουργώντας όχι μόνο έναν κέντρο διασκέδασης, αλλά μια πλατφόρμα όπου οι ιδέες γεννιούνται και εξελίσσονται. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και συνέδρια συνθέτουν τον δημιουργικό πυρήνα του Circus Εntertainment Hub, που ξεχωρίζει για τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα και την εξαιρετική αισθητική. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το επόμενο διάστημα θα παίξουν στο Circus Entertainment Hub, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, οι Onirama, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μόνικα, ο Διονύσης Τσακνής οι Κοινοί Θνητοί κ.α., καθώς και ονόματα από το εξωτερικό προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους Λαρισαίους μουσικόφιλους κάθε ηλικίας.
Το Circus Entertainment Hub Βρίσκεται στην οδό Ερυθρού Σταυρού 4, εκεί όπου άλλοτε λειτουργούσε το νυχτερινό κέντρο «Καμίνι» και μπορεί να υποδεχθεί 500 περίπου άτομα σε τραπεζοκαθίσματα και επιπλέον 200 άτομα όρθια.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΑΛΑΦΑ
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους Έλληνες τραγουδοποιούς, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, έρχεται στο Circus σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου! Μαζί με τους μουσικούς του, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές και πειραγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass