«Κεφάλαιο Πέμπτο» στην γκαλερί CASK

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2023 12:05

Τα ντεπό της άνοιξε η γκαλερί CASK και παρουσίασε μια έκθεση με έργα καλλιτεχνών που έχουν ανά καιρούς εκθέσει στην CASK.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε πριν από λίγες μέρες φέρει τον τίτλο «Κεφάλαιο Πέμπτο, Χειμερινή Ανθοφορία» και θα διαρκέσει έως τις 14 Δεκεμβρίου 2023.
Όπως ανέφερε στην «Ε» ο διευθυντής της γκαλερί Γιώργος Σαμαράς, «πρόκειται για μια ομαδική έκθεση με έργα από το ντεπό της γκαλερί, αλλά και με μικρές προσθήκες. Έργα τα οποία, στην πλειοψηφία τους, τα τελευταία χρόνια τα έχουμε δει ως μέρος ατομικών εκθέσεων συνεργαζόμενων καλλιτεχνών, επιλέγονται αποσπασματικά για να παρουσιαστούν ως μια νέα αφήγηση, μια επιμελημένη έρευνα στο ντεπό-αποθήκη της γκαλερί.
Ο τίτλος της έκθεσης, «Κεφάλαιο Πέμπτο», έρχεται ως συνέχεια σε μια σειρά ομαδικών εκθέσεων φίλων και συνεργατών της γκαλερί, ξεκινώντας από το Κεφάλαιο Δεύτερο».
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Αλέξης Ακριθάκης, Χλόη Ακριθάκη, Ελένη Γάτσιου, Δήμητρα Εξάρχου, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Χρυσάνθη Κατσιλούλη, Νίκος Καχριμάνης, Χάρης Κοντοσφύρης, Τζένη Μπαμπαλή, Χρήστος Μπουρονίκος, Απόστολος Ντελάκος, Αλέξιος Παπαζαχαρίας, Φίλιππος Παπαδόπουλος, Ηλίας Παπαηλιάκης, Λίλα Πολενάκη, Άρτεμις Ποταμιάνου, Ήβη Σαμαρά, Νίκος Σαμαράς, Κώστας Σαχπάζης, Βασίλης Σέντζας, Γιώργος Τσακίρης, Αλέξανδρος Ψυχούλης.
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη έως Παρασκευή: 18:00 - 21:00.
Σάββατο: 11:00 - 14:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass