«Να είναι φως, η αλληλεγγύη μας!»

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2023 11:27

Περιοδεία έκανε κλιμάκιο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στη συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, ενώ συναντήθηκε και με την επιτροπή αγώνα πλημμυροπαθών της συνοικίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «περιοδεία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στη συνοικία του Αγίου Θωμά στη Λάρισα που έχει χτυπηθεί από τις καταστροφικές πλημμύρες, ενώ υπήρξε συνάντηση με την επιτροπή αγώνα πλημμυροπαθών της συνοικίας. Στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις συναδέλφων μουσικών που έχουν υποστεί ζημιές.


Στη συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή συνέλευση του Παραρτήματος Λάρισας του Π.Μ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή του Κώστα Σταυρόπουλου, γεν. γραμματέα της διοίκησης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου. Τη συζήτηση απασχόλησαν οι συνέπειες της βιβλικής καταστροφής στη Θεσσαλία, το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων μας με τον νέο Νόμο Γεωργιάδη, περιγράφηκε γλαφυρά η καθημερνή μάχη της μεγάλης πλειοψηφίας των καλλιτεχνών για το μεροκάματο, η ανάγκη υπογραφής συλλογικής σύμβασης εργασίας σε μια σειρά χώρους.
Επίσης, αποφασίστηκαν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος που είναι οι εξής:
-Συνεχίζουμε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.
-Σε συνεννόηση με τις επιτροπές αγώνα πλημμυροπαθών οργανώνουμε καλλιτεχνικές δράσεις με μουσικά όργανα στις γειτονιές που καθαρίζονται.
-Πέμπτη 21/9 παίρνουμε μέρος στη συγκέντρωση (10:30 Κεντρική πλατεία) στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας με τα παραπάνω αιτήματα.
-Κυριακή 24/9 στηρίζουμε την πρωτοβουλία που παίρνουν οι μπάντες Basement Brothers, Telma, Leatherhead, High Voltage, οργανώνοντας live στις 20:30 στο Skyland, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ειδών ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.
-Μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης στη Λάρισα για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής μας σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass