Συναυλία στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2022 11:01
φωτ. αρχείου φωτ. αρχείου

Θερινή συναυλία -προάγγελος των εορτασμών για τα τριαντάχρονά του-

θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., το Μουσικό Σχολείο Λάρισας στον αύλειο χώρο του. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σχολείου «Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πραγματοποίηση θερινής συναυλίας την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο του, συναυλίας ως προάγγελου για τον εορτασμό των τριάντα χρόνων, που συμπληρώνει φέτος, δημιουργικής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Από το 1992, έτος ίδρυσης του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Λάρισας, ο μουσικός χάρτης του νομού μας έχει αλλάξει. Στη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν η φράση Μουσικό Σχολείο Λάρισας έχει γραφεί σε εκατοντάδες βιογραφικά αξιόλογων νέων μουσικών, και μη, αποφοίτων μας που πρωταγωνιστούν τόσο στα φοιτητικά έδρανα όσο και στα μουσικά δρώμενα της χώρας, αλλά και που έχουν υπερβεί και τα εγχώρια σύνορά της.
Από την παραδοσιακή, τη λαϊκή και την κλασική μουσική μέχρι τη σύγχρονη, με μαθητικά σύνολα οργανικά, φωνητικά και συνδυασμούς τους, χορωδίες, ορχήστρες, πολιτιστικά προγράμματα, μαθητές και καθηγητές επιστρέφουμε με ενθουσιασμό στις ζωντανές συναυλίες, που νοηματοδοτούν τη σχολική μας πραγματικότητα, αλλά και που τόσο μας έχουν λείψει, λόγω της πανδημίας που βιώσαμε. Σας προσκαλούμε λοιπόν για να απολαύσετε τη δημιουργικότητα, αυτενέργεια, ομαδικότητα και, ιδιαίτερα, την ψυχική επαφή των μαθητών μας με την Τέχνη, η οποία και απογειώνει την εκπαιδευτική διαδικασία, από σχέδιο επί χάρτου, σε βιωμένη γνώση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass