Γλέντι με ψητά και μουσική στη Σκεπαστή

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «LARISSA FOOD FEST» - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2022 12:16

Με στόχο να γίνει θεσμός στη Λάρισα, άνοιξε χθες τις πύλες του τo Φεστιβάλ «Larissa Food Fest», στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και αύριο Δευτέρα 13 Ιουνίου.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φεστιβάλ, μια μεγάλη γιορτή γεύσεων και μουσικής, στο πλαίσιο της οποίας αναδεικνύονται τα ποιοτικά κρέατα και εδέσματα της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η πλούσια λαϊκή ελληνική μουσική από γνωστούς καλλιτέχνες.
Η οργάνωσή του στηρίζεται σε μια δυναμική σύμπραξη φορέων της Λάρισας, και συγκεκριμένα του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη συνεργασία τους με τους Δήμους Νις και Λέσκοβατς της Σερβίας, και τον Τουριστικό Οργανισμό του Δήμου Βελιγραδίου και Λέσκοβατς, για την υλοποίησή του. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ φαγητού και μουσικής, επιχειρηματίες της εστίασης παρουσιάζουν στο κοινό ποικιλία τοπικών εδεσμάτων, τα οποία προσφέρονται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές και ταυτόχρονα η διοργάνωση φρόντισε για τη διεξαγωγή ανάλογων μουσικών εκδηλώσεων για κάθε ηλικία, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να απολαύσουν τη μεγάλη αυτή γιορτή. Να σημειωθεί ότι το τριήμερο αυτό Φεστιβάλ γαστρονομίας επρόκειτο να διεξαχθεί από την Παρασκευή, αλλά λόγω της κακοκαιρίας ξεκίνησε χθες.
«Πρόκειται για μια ξεχωριστή και διαφορετική γιορτή για την πόλη, για μια «ανάσα αισιοδοξίας» για την τοπική επιχειρηματικότητα επισημάνθηκε στα χθεσινά επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ, με τους διοργανωτές να τονίζουν πως «η όλη διοργάνωση συνιστά μια σημαντική προσπάθεια για να μπει η περιοχή μας στον τουριστικό χάρτη της πόλης». Να σημειωθεί επίσης πως η εκδήλωση είναι ενταγμένη στη δράση των «50 χιλιομέτρων» του ΕΒΕΛ που διασυνδέει τη μεταποιητική αγορά με την εστίαση με κυρίαρχο στόχο να καταστεί η περιοχή μας τουριστικός προορισμός και ταυτόχρονα να στηριχτούν οι τοπικές επιχειρήσεις.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι συναυλίες που θα ακολουθήσουν είναι οι εξής:
-Σήμερα Κυριακή, στις 8 μ.μ.: Φιλιππίδης Νίκος – Κυρίτσης Αντώνης
-Αύριο Δευτέρα στις 8 μ.μ.: Οι Μουσικοί της πόλης. Τσιωνάς Αλέξανδρος, Παπαχρήστου Χρήστος, Παπαναστασίου Αρετή, Τσιαπλές Ευάγγελος, Μακρυγιάννης Γιάννης, Καραμανιώλας Ιωάννης και Έξαρχος Νικόλαος.
Επισημαίνεται πως τόσο η είσοδος στο Φεστιβάλ όσο και οι μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass