Η Μαρία Παπαγιάννη στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη

Η ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2022 9:32

Η καταξιωμένη και πολυβραβευμένη συγγραφέας παιδικού βιβλίου κ. Μαρία Παπαγιάννη θα βρεθεί για άλλη μια φορά σήμερα, 7 Ιουνίου, στην πόλη που γεννήθηκε, τη Λάρισα, που τόσο τρυφερά κλείνει μέσα στις ιστορίες της, για να συνομιλήσει και να απολαύσει στη σκηνή παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη που είχαν φέτος την ξεχωριστή ευκαιρία να βουτήξουν στον κόσμο της φαντασίας μέσα από τα βιβλία της «Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο», «Είχε απ’ όλα και είχε πολλά» και «Λέγε ο ένας λέγε ο άλλος» και τη θαυμαστή Μουσική του μεγάλου μας συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.
Η Μαρία Παπαγιάννη κουβαλάει στις αποσκευές της κορυφαίες διακρίσεις, όπως το Κρατικό Βραβείο για το βιβλίο της «Το δένδρο το μονάχο», βραβείο του Ελληνικού Τμήματος του IBBY και του λογοτεχνικού περιοδικού «Διαβάζω» για τα βιβλία «Ως διά μαγείας» και «Παπούτσια με φτερά», αναγραφή στον κατάλογο White Ravens. Είναι πρέσβειρα για το παιδικό βιβλίο και υποψήφια για το διεθνές Βραβείο Hans Christian Andersen, βραβείο αντίστοιχο του Νόμπελ στην Παιδική Λογοτεχνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass