ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 11:30

Μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χορού, ποιητικές απαγγελίες, προβολή ντοκιμαντέρ, εικαστικές εκθέσεις, αστροπαρατήρηση και ξεναγήσεις, είναι κυρίως οι εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν φέτος από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της αυγουστιάτικης πανσελήνου. Όπως ενημερώνει ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, την Κυριακή 22 Αυγούστου, 120 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα θα υποδεχθούν το κοινό για να θαυμάσει την πανσέληνο. Πενήντα δύο από αυτούς θα φιλοξενήσουν ποικίλες εκδηλώσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις.


ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ξενάγηση στην περιοδική έκθεση «Η επιστροφή των Μουσών» και παρουσίαση ποιητικών έργων με τον ομώνυμο τίτλο, που εκδόθηκαν την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
ΕΦΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Α’ (ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ:
Θεατρική παράσταση «Ανδρομάχη» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη.
Συνδιοργανώνεται με τον Σύλλογο των Αγχιαλιτών της Αθήνας «Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ».
ΕΦΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδήλωσης από 20.00 έως 22.00.
ΕΦΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΡΧΑΪΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδήλωσης από 20.00 έως 22.00.
ΕΦΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ο χώρος θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδήλωσης, από 8.30 έως 15.30 και από 19.00 έως 24.00.
ΕΦΑ ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ: Το Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό, χωρίς τη διοργάνωση εκδήλωσης από 20:00 έως 23:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass