«Ο Κήπος με τις Νεράιδες» της Ολυμπίας Ματράκη

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2021 11:02

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28), φιλοξενεί τη νέα έκθεση ζωγραφικής της Ολυμπίας

Ματράκη με τίτλο «Le Jardin des Fées» - «Ο Κήπος με τις Νεράιδες», στον ατμοσφαιρικό κήπο του, από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου έως την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 8 μ.μ.
“Λοιπόν, στη Μοίρα πιστεύουν περισσότερο εκείνοι που δεν πέτυχαν όσα ήθελαν – γιατί πάντα πίστευαν στη Μοίρα και δεν έμαθαν να προσπαθούν. Οι άλλοι, εκείνοι που προσπαθούν ακόμα κι αν δεν πετυχαίνουν πάντα, πιστεύουν στις νεράιδες”. Απόσπασμα από το βιβλίο της Εύας Ομηρόλη “Μοιράιδα, Μια Μοίρα Σαν Νεράιδα”.
Νεράιδες: από τα πιο εκπληκτικά, μαγικά πλάσματα, αιθέριες, πανέμορφες υπάρξεις φωτός, αέρινες μορφές, γυναικείο πρότυπο, εκφραστικές προσωπικότητες, εξατομικευμένοι χαρακτήρες. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και να μεταμορφώνουν. Βλέμματα που μαγνητίζουν, με μια τάση για παραπλάνηση και όποιος τις κοιτάξει είναι αδύνατον να τις ξεχάσει! Αυτός ο υπέροχος Νεραϊδόκηπος γίνεται αφορμή συνεύρεσης και επικοινωνίας, με αναζωογονητικές δυνάμεις, ύστερα από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απομόνωσης και αποξένωσης, γιατί οι Νεράιδες αποτελούν κομμάτια της ψυχής και του μυαλού μας και μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε Νεραϊδοπαρμένοι... Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 19.00-21.00, πλην Σαββάτου και Κυριακής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass