Πρεμιέρα για το 5ο Ταράτσα film festival

ΑΝΟΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ANIMATION -ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2021 11:36

Ξεκίνησε χθες βράδυ από την ταράτσα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ το 5ο Ταράτσα film festival. Αρκετοί σινεφίλ παρακολούθησαν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ που περιελάμβανε ταινίες Animation. Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα στην ταράτσα «Καφενείον η Γη» (Ξάνθου 22 - λόφος Φρουρίου) με

Διεθνείς Ταινίες, αύριο Τετάρτη στην ταράτσα του «Κλίμαξ» (Ηφαίστου και Ελευθερίου Βενιζέλου) με ντοκιμαντέρ ενώ μια έξτρα προβολή θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 15 Ιουλίου στην ταράτσα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ταινίες Ecology. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους, και οι προβολές θα ξεκινούν στις 9.15 μ.μ. και θα ολοκληρώνονται στις 10.30 μ.μ. (πληροφορίες-κρατήσεις θέσεων: 6946-770.148). Στο τέλος κάθε προβολής ο θεατής θα παίρνει ένα δωράκι από το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «με αγάπη», σπόρους σε ειδική συσκευασία που θα μπορεί να τους μεταφυτέψει, με το σύνθημα «δέντρο σε κάθε γειτονιά». Παράλληλα στο «Καφενείον η Γη» συλλέγονται ήδη βιβλία και περιοδικά για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης της Ραψάνης. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας, διεξάγεται διαγωνισμός φωτογραφίας από 1-16 Ιούλιου, με θέμα «ταράτσα» (τρόπος συμμετοχής στο Instagram taratsa_film_festival_larisa). Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ. της Φωτογραφικής Λέσχης και ο νικητής θα κερδίσει ένα βιβλίο φωτογραφίας από το αρχείο της Φωτογραφικής Λέσχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass