«Ραντεβού στο Belle Epoque»

ΣΙΝΕ-ΒΡΑΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ -ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2021 11:33

Αύριο Τετάρτη η Κινηματογραφική Λέσχη Νίκαιας στις 9.30 μ.μ., στον δροσερό κήπο του Νηπιαγωγείου, θα προβάλλει τη γαλλική κομεντί «Ραντεβού στο Belle Epoque», σε σκηνοθεσία Νικολά Μπεντός, και διάρκειας 115 λεπτών.


Παίζουν οι Ντανιέλ Οτέιγ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντοριά Τιλιέ, Φανί Αρντάν. Βέβαιος ότι τα καλύτερα έχουν πια περάσει ανεπιστρεπτί, ο Βικτόρ, ένας εξηντάχρονος γελοιογράφος, βυθίζεται στη μελαγχολία. Αποκαμωμένος και εξορισμένος από τη συζυγική εστία, ο Βικτόρ απευθύνεται σε έναν θίασο που αναπλάθει με αδιανόητη πειστικότητα ενσταντανέ από περασμένες εποχές, επιθυμώντας να ξαναζήσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του: τη μέρα που γνώρισε τη γυναίκα του σε ένα καφέ της Λιόν.  Ένας ευφάνταστος φόρος τιμής στη λυτρωτική μαγεία του σινεμά, ο οποίος φωτίζει τις μεγαλύτερες αλήθειες: Πώς τα ψεγάδια χαρίζουν στη ζωή την ομορφιά της, πως η αγάπη είναι ένα άλμα πίστης, πως ο χρόνος γλιστρά σαν άμμος μέσα από τα χέρια...
Δυνατή χημεία των δύο σπουδαίων Γάλλων σταρ (Ντανιέλ Οτέιγ και Φανί Αρντάν πείθουν απόλυτα για το παρελθόν τους), το αποτύπωμα μιας μοιραίας ιστορίας αγάπης και φυσικά η αναβίωση μιας «αθώας» εποχής που κάλλιστα μπορούμε να την αποκαλέσουμε... Belle Εpoque! Είσοδος δωρεάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass