Ανέβηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε η Τρίτη Ηλικία

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2019 16:44

Για πρώτη φορά η Τρίτη Ηλικία ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε μια ποικιλία δράσεων, που αναπτύσσονται στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Λαρισαίων, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό, με τη ζωντάνια που τις επέδωσαν.

Στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης χθες, εμφανίστηκαν μέλη των ΚΑΠΗ και παρουσίασαν τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα θεάτρου, εκμάθησης «latin», ευρωπαϊκών, παραδοσιακών- λαϊκών χορών και στα εργαστήρια καταγραφής της προφορικής ιστορίας.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, η οποία αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που παρέχονται στα ΚΑΠΗ και δίνοντας έμφαση στη δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, θέσπισε φέτος για πρώτη φορά μια σειρά δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην πολλαπλή ενασχόλησή τους με τις τέχνες και τον πολιτισμό.  

Στον χώρο υποδοχής της Πινακοθήκης, προβλήθηκε βίντεο από το πρόγραμμα «Η κληρονομιά της γεύσης» («The Heritage of Taste»), με συνεντεύξεις μελών των ΚΑΠΗ Λάρισας, με θέμα τη διατροφή και υγεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass