Αυλαία σήμερα για το Φεστιβάλ Κόμικς

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2019 11:03

Με εργαστήρια, παιδικές προβολές και εκθέσεις πέφτει σήμερα Κυριακή η αυλαία των εκδηλώσεων του 1ου Φεστιβάλ Κόμικς που διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών ΕΚουΤου.
Για σήμερα το πρόγραμμα προβλέπει από τις 10 έως τις 12 μ. εργαστήριο με τον Αθ. Βασιλάκη, 11 με 12 μ. εργαστήριο «Κόμικς και αγρός» με τον Απ. Ιωάννου στο οποίο συμμετέχει το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων.

Οι συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των εμψυχωτών του Μουσείου, θα ανακαλύψουν την ιστορία της αλευροβιομηχανίας του Μύλου του Παππά μέσα από τα εκθέματα και τις παλιές φωτογραφίες, αλλά και μέσα από παιχνίδια ρόλων και αφήγησης. Στη συνέχεια, θα ζωγραφίσουν δικές τους εικόνες. Το εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους, ηλικίας 12 – 18 ετών.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει masterclass από τις 10 π.μ. με τον Ι. Στυλίδη, από 4 έως 6.30 μ.μ. προβολές animation για παιδιά και από 5 έως 8 μ.μ. Διόραμα Μοντελισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass