Αφιέρωμα-φόρος τιμής στον Μάνο Ελευθερίου

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΛΑΪΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2019 16:04

Ενα μεγάλο μουσικό ταξίδι-αφιέρωμα στον σπουδαίο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου που «έφυγε» από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου η Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του ΔΩΛ απέτισε φόρο τιμής σε έναν από τους μεγάλους του ελληνικού πενταγράμμου που έγραψε πάνω από 400 τραγούδια και συνεργάστηκε με όλους τους μείζονες Ελληνες συνθέτες. «Παραπονεμένα λόγια», «Η μαρκίζα», «Το τρένο φεύγει στις 8», «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες», «Μαλαματένια λόγια» ήταν μόνο μερικά από τα αριστουργήματά του που ακούστηκαν χθες. Την Ορχήστρα Λαϊκής Μουσικής του ΔΩΛ αποτελούν οι: Κώστας Ταμβακάς (μπουζούκι, μαντολίνο), Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι, μαντολίνο), Σπύρος Καβαλλιεράτος (κιθάρα), Πέτρος Παππάς (φλάουτο), Γιώργος Αγγελάκης (ακορντεόν), Αστέριος Τσέτσιλας (βιολί, μπαγλαμάς), Νάνσυ Χατζή (κοντραμπάσο), Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά), Αλέξανδρος Τσιωνάς (τραγούδι), Αντωνία Βισβίκη (τραγούδι). Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Πάνος Σάπκας, Θάνος Αδαμόπουλος, Απ. Σουρλαντζής, Γιώργος Ζαούτσος, ο πρόεδρος του ΔΩΛ Νίκος Καλτσάς, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Περικλής Καμάρης και πάρα πολύς κόσμος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass