«Ένα μικρόβιο που δεν πειράζει να… κολλήσεις»

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2018 16:50

«Η καρδιά του μοντελισμού χτυπά από σήμερα στη Λάρισα» τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πάνος Σάπκας εγκαινιάζοντας προχθές το απόγευμα την 3η Έκθεση – Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού που διοργανώνει η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού στον Μύλο του Παππά.

Ο κ. Σάπκας καλωσόρισε τους δεκάδες μοντελιστές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Σερβία, για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην πόλη μας, ενώ συνεχάρη τη Λέσχη της Λάρισας για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια. «Η συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα είναι έντονη, πολυεπίπεδη, με κοινωνικό πρόσημο. Δεν λείπει από καμιά μεγάλη διοργάνωση του δήμου μας. Τα αποτελέσματα το μαρτυρούν. Θα μας κάνουν όλους μοντελιστές ή φίλους του μοντελισμού. Η συνεργασία μας είναι κάτι παραπάνω από άψογη» είπε.

Τέλος, σημείωσε ότι ο μοντελισμός εξασκεί το μυαλό, καλλιεργεί τη δημιουργική σκέψη, οξύνει τη φαντασία, προσφέρει ανεκτίμητες ιστορικές γνώσεις, είναι μια ευχάριστη απασχόληση για όλες τις ηλικίες, είναι χόμπι, είναι τέχνη, είναι μικρόβιο που δεν πειράζει να… κολλήσεις!

Να σημειωθεί, ότι η Έκθεση έχει αφιερωματικό χαρακτήρα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της RAF και τη μεγάλη απόβαση των συμμάχων στην Ευρώπη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στις 6 Ιουνίου 1944, γνωστή ως D-Day.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιούνται σεμινάρια βαφής φιγούρας και επεξεργασίας-παλαίωσης μοντέλων, και θα γίνει η πρώτη Πανελλαδική παρουσίαση των προΐόντων της ελληνικής εταιρίας κατασκευής φιγούρας και αξεσουάρ διοραμάτων MAD MODELS.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, σήμερα Κυριακή από τις 09:00 ως τις 2 μ.μ., οπότε θα γίνει η απονομή των επάθλων ανά κατηγορία και κλήρωση δώρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass