Ο Μίλτος ξεσήκωσε τους Λαρισαίους

Ο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2018 15:02

«Κακές συνήθειες», «Βυθισμένες άγκυρες», «Στα είπα όλα» και «Πεθαμένες καλησπέρες» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που τραγούδησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στον προαύλειο χώρο του Μύλου, αναγκάζοντας τον Μίλτο Πασχαλίδη να κάνει τη… δεύτερη φωνή. Ο Μίλτος μετά από έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα στον Σταυρό του Νότου βρέθηκε χθες στον Μύλο του Παππά, όπου ερμήνευσε παλιές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία», ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Ηταν μια βραδιά με μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, και τραγούδια «σταθμούς». Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος χάρισε στους Λαρισαίους μια υπέροχη βραδιά.

Μαζί του ήταν και οι Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά, Νίκη Γρανά σε πιάνο και ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης σε λύρα και μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και οι Πασχάλης Κολέντσης ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης φωτισμό.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε δηλώσεις του στην «Ε» ανέφερε: «Χαίρομαι όταν έρχομαι στη Λάρισα γιατί ήμουν εδώ φαντάρος 14-15 μήνες, κι έτσι κάθε φορά που έρχομαι βρίσκω φίλους και παιδιά φίλων που τότε ήταν πιτσιρίκια και τώρα είναι ολόκληροι άντρες. Ακολουθεί ένα βαρύ καλοκαίρι με 35-40 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλους όσοι κάθε φορά έρχονται να μας δουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass