«Φως Ελλήνων» στη Μόσχα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΚΑΛΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 16:33

Με την παρουσία πολλών φίλων και γνωστών της Ελληνικής Κοινότητας της Μόσχας, του Λαρισαίου εικαστικού Μιχαήλ Βακαλούλη (Vakas), εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Φως Ελλήνων».

Η διευθύντρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού κ. Δώρα Γιαννίτση, παρουσίασε τον Έλληνα εικαστικό στο φιλότεχνο κοινό της πόλης και τον βράβευσε με το βραβείο τιμής ένεκεν για το έργο του. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι το Κέντρο αποτελεί έναν κοινωνικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενισχύει και αναπτύσσει με την ενέργεια αυτή την ελληνορωσική σύμπραξη στοχεύοντας το πολιτιστικό προϊόν να γίνει αρωγός μιας ακόμη πνευματικής σύνδεσης των δύο λαών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης εμπλουτίσθηκαν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

 Ο καλλιτέχνης παρουσίασε την νέα του δουλειά με τίτλο «Φως Ελλήνων» αποτελούμενη από έργα ζωγραφικής φιλοτεχνούμενα την τελευταία διετία. Έργα που αποπνέουν μια εσωτερική αναζήτηση ενός ελληνικού στοιχείου και εξωτερικεύουν εξπρεσιονιστικά στοιχεία σε κάθε περίπτωση. Ο συνδυασμός των φωτεινών χρωμάτων με το στοιχείο ως ύλη αποδεικνύει περίτεχνα τον χαρακτήρα του τίτλου της έκθεσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass