Μάγεψε η InDonnation στο Φρούριο

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2018 15:30

Τη μουσική παράσταση Black&White παρουσίασε το βραβευμένο φωνητικό σχήμα InDonnatión του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας προχθές Παρασκευή στην πλατεία Λαμπρούλη υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη. Η συναυλία έκλεισε το διήμερο Πανελλήνιο Φόρουμ διαλόγου «Πρόληψη και Τέχνη: Η τέχνη της ζωής» που πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ «ΟΡΦΕΑΣ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η μουσικοχορευτική παράσταση έφερε τη σφραγίδα της χορογράφου Φαίης Σούκου και το ταλέντο των χορευτών Αγαμέμνονα Γλυκού, Άννας Μπάρδη, και Δημήτρη Μπούμπα.

Η ομάδα των μουσικών που συνόδευσε τη χορωδία αποτελούνταν από τους Απόστολο Γιάγκο (Πλήκτρα), Βασίλη Σούκο (ντραμς), Σπύρο Παππά (ηλεκτρική κιθάρα), Βασίλη Λιάκο (ηλεκτρικό μπάσο) και Ευδοκία Χώτα (Βιολί) ενώ στο πιάνο ήταν η Φρόσω Αστ. Κτιστάκη.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η InDonnatión εκτέλεσε μη χορογραφημένα κομμάτια που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα γνωστού χορωδιακού και μη ρεπερτορίου. Το πρόγραμμα συμπεριελάμβανε δημοτικά τραγούδια, Μάνο Χατζιδάκι σε διασκευή Πάνου Κοσμίδη, αγαπημένες pop μελωδίες από Eric Clapton και Christina Aguilera και δημοφιλή χορωδιακά τραγούδια.

Στο δεύτερο μέρος η χορωδιακή μουσική ντύθηκε με χορογραφημένη κίνηση σε ένα ρεπερτόριο με γνωστά ποπ και ροκ ακούσματα.

Η έκπληξε ήρθε στο τέλος με ένα ποτ-πουρί γνωστών τραγουδιών του Michael Jackson που το βραβευμένο γυναικείο φωνητικό σύνολο έντυσε μοναδικά με την καθοδήγηση της Φαίης Σούκου με χορογραφημένη κίνηση στο πνεύμα και το στυλ του διάσημου ειδώλου της pop.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass