ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ»

Θεατρικό σεμινάριο

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 15:24

Tο «Θεσσαλικό Θέατρο» και το «Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας υποδέχονται τον Γάλλο Φρεντερίκ Σοντάγκ, συγγραφέα της παράστασης της Πειραματικής Σκηνής «Υπό Έλεγχο», δίνοντας έτσι στο κοινό της πόλης την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά έναν από τους νέους ανερχόμενους Ευρωπαίους συγγραφείς που το έργο του έχει μεταφραστεί σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες.

Ο συγγραφέας θα παρακολουθήσει την παράσταση την Κυριακή 22 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά θα συζητήσει με τους θεατές. Επίσης, τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα ο κ. Σοντάγκ θα δώσει ένα masterclass στο Θέατρο του Μύλου με θέμα «Θεατρική γραφή και σύγχρονη πραγματικότητα». Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα υπάρχει μετάφραση από τα Γαλλικά.

Το έργο του «Υπό Έλεγχο» διαπραγματεύεται την επίδραση των σύγχρονων τεχνολογιών στην προσωπικότητα του ατόμου και στον ψυχολογικό έλεγχο που ασκούν στον άνθρωπο. Πρόκειται για ένα έργο πολιτικό, που εστιάζει στις εκλεπτυσμένες μορφές ελέγχου την εποχή του «Μεγάλου Αδελφού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass