ΑΠΟ ΤΙΣ 24 – 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Φεστιβάλ χορού στον Μύλο

Δημοσίευση: 17 Απρ 2018 17:10

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ χορού «Ο Μύλος χορεύει», στο Μύλο του Παππά από τις 24 έως και τις 29 Απριλίου 2018.

Το θέμα του φεστιβάλ φέτος είναι «Κινούμενα σώματα», εμπνευσμένο από την Εβδομάδα αστρονομίας που «τρέχει» παράλληλα το ίδιο διάστημα στην πόλη.

Τον καλλιτεχνικό συντονισμό και επιμέλεια, υπογράφει η ομάδα χορού OFF ART.

Το φεστιβάλ εστιάζει στο «κινούμενο σώμα» ως εργαλείο έκφρασης και δημιουργίας, παρουσιάζοντας σύγχρονους καλλιτέχνες της ελληνικής και παγκόσμιας χορευτικής σκηνής, μέσα από ανοικτά μαθήματα, σεμινάρια, ταινίες και καινοτόμες παραστάσεις.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά, «Ο Μύλος χορεύει» και φιλοξενεί το φεστιβάλ ταινιών χορού «Athens video dance project», με ταινίες χορού από όλο τον κόσμο, και για πρώτη φορά με ένα σχετικό σεμινάριο.

Τα ανοικτά μαθήματα και σεμινάρια αλλά και οι περισσότερες παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο κεντρικό κτήριο του Μύλου του Παππά και στη Σκηνή Μπαλέτου, ενώ το φινάλε την Κυριακή 29 Απριλίου θα γίνει στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με μια μεγάλη παραγωγή που η πρώτη της παρουσίαση τον Φεβρουάριο του 2018, έγινε σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πλούσιο ενώ για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6972 284 385 και chr.badeka@gmail.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass