ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΞΕΝΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 20:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Μαρ 2018 21:10

Το νέο βιβλίο της Ξένιας Κούρτογλου «Η καλύτερη ευκαιρία είναι... Τώρα» παρουσιάστηκε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας. Η συγγραφέας και ιδρύτρια της Focus Bari, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας ερευνών καταναλωτή, με διεθνή αναγνώριση, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της αναλύει πως ο καθένας αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί μπορεί να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία και να βρει τις λύσεις που κρύβονται πίσω από τα εμπόδια.

Όπως τόνισε μιλώντας στους παρευρισκόμενους «αν δούμε την κρίση σαν μια αλλαγή και την αντιμετωπίσουμε με διαύγεια και ψυχραιμία, θα εντοπίσουμε αμέσως τις πολλές ευκαιρίες που συνήθως κρύβει μέσα της». Το βιβλίο βασίζεται σε βιωματικές εμπειρίες της κ. Κούρτογλου, όσο και σε γνώση που απέκτησε στην πράξη και αυτός είναι και ο λόγος που όπως ανέφερε το κάνει προσιτό και εύκολο για όποιον άνθρωπο θέλει, να ξεκινήσει από την επόμενη κιόλας μέρα να βελτιώνει τη ζωή του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε την κ. Κούρτογλου, μια πετυχημένη επιχειρηματία, η οποία όπως είπε μέσα από το βιβλίο της δίνει στον κόσμο να κατανοήσει πως η διαχείριση της ζωής και η πορεία του ανθρώπου ξεκινούν από μέσα του και εκεί πρέπει να κοιτάξει για να ξεπεράσει όποια εμπόδια συναντά. Η σκέψη και τα συναισθήματα δημιουργούν την πορεία της ζωής μας, και σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε είπε χαρακτηριστικά ενώ καταλήγοντας τόνισε ότι το βιβλίο της κ. Κούρτογλου θα πρέπει να μπει σε κάθε σπίτι. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αγροτικής Σχολής Open Mellon SA και π. πρόεδρος της ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας Χρήστος Γενιτσεφτσής σημείωσε ότι το βιβλίο «Η καλύτερη ευκαιρία είναι... Τώρα» εξηγεί μέσα από πολύ απλά βήματα, πώς το άτομο θα κάνει την κρίση ευκαιρία, πώς θα προσδιορίσει το ποιος είναι, πού θέλει να πάει και πώς θα το πετύχει, αναφέροντας ότι αυτή είναι μια συνταγή που ισχύει για όλους, νέους και μεγαλύτερους, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, κοινωνικής και οικονομικής θέσης. Μιλώντας για το πόνημα της κ. Κούρτογλου η φιλόλογος και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΑΛΚΗΣΤΙΣ Άντα Καζαντζή είπε ότι είναι ένα βιβλίο που ο καθένας πρέπει να διαβάσει, γιατί είναι βιωματικό και άρα βαθιά αληθινό ενώ ανέφερε και ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον επίλογο του βιβλίου, σύμφωνα με το οποίο τα φαινομενικά άπιαστα όνειρα είναι τα πιο συναρπαστικά και πως το μέλλον ποτέ δεν φτιάχνεται με υλικά του παρελθόντος. Χαιρετισμό απηύθυνε η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Λένα Λιάγκουρα, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» Γιώργος Ρούστας.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass