ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα ολοκληρώνεται το Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2018 15:19 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Μαρ 2018 19:15

Με προβολές ταινιών αλλά και τη βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργου Τσεμπερόπουλου ολοκληρώνεται σήμερα το 4ο Πανόραμα Ελληνικού Κινηματογράφου «Θ. Αγγελόπουλος».

Το σημερινό πρόγραμμα:
5.00 μ.μ. Προβολή ταινίας: «Όντως φιλιούνται» του Γιάννη Κορρέ. Ρομαντικό, μελαγχολικό, σινεφιλικό, αστείο, πειραγμένο, αληθινό, το ντεμπούτο του Γιάννη Κορρέ. Υπόθεση: Η ιστορία του Ντάνυ και της Στέλλας που, λίγο πριν τα τριάντα, ανήκουν σε μία γενιά που δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ίσως διότι οι εξελίξεις που την διαμορφώνουν ακόμα τρέχουν.
Θα παρευρεθεί και θα συνομιλήσει με το κοινό ο σκηνοθέτης.
6.30μ.μ. Συζήτηση με τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο με θέμα «Λεπτομέρειες για τον Κινηματογράφο». Θα ακολουθήσει η βράβευση του σκηνοθέτη.
8.30μ.μ. Προβολή ταινίας: «Ξαφνικός Έρωτας» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο Talgo του Βασίλη Αλεξάκη. Πρωταγωνιστεί η Μπέττυ Λιβανού και ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος. Στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Γιώργος Πανουσόπουλος, σκηνογράφος ο Νίκος Περάκης, η μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη, ενώ η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει το ομώνυμο τραγούδι της ταινίας. Υπόθεση: Παρακολουθούμε την Ελένη μια χορεύτρια που δεν χορεύει πια, που δεν είναι πια ερωτευμένη με τον άντρα της και που η ζωή της είναι στάσιμη. Τότε γνωρίζει τον Γρηγόρη, έναν επιτυχημένο οικονομολόγο που ζει στη Γαλλία παντρεμένος με παιδιά, και που έχει αρχίσει να νοσταλγεί την Ελλάδα. Συναντιούνται στην Αθήνα και ερωτεύονται. Αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, που θα τους οδηγήσει μέχρι τη Λισσαβόνα, ίσως και πιο μακριά.
Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Τσεμπερόπουλο με τους: Αποστόλη Γιάγκο, Σπύρο Καβαλλιεράτο, Αλέξανδρο Τσιωνά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass