ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

«Το Κτήμα» του Θεσσαλικού

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2018 16:00

Για έβδομη συνεχή εβδομάδα παραστάσεων, συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στο «Θέατρο του Μύλου», η σατιρική Κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα» σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Θα δοθούν και αυτή την εβδομάδα, δύο λαϊκές παραστάσεις με το μειωμένο εισιτήριο των 5 €, αύριο Τετάρτη, το βράδυ στις 9 , και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα. Το πλήρες πρόγραμμα των παραστάσεων και αυτής της εβδομάδας, είναι Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9μ.μ., Σάββατο στις 6μ.μ. και βραδινή στις 9μ.μ., Κυριακή στις 7.30μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 8 €, κανον: 10 €, (Φοιτ, Ανέργ, άνω 65 ετών): 5 €. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α. Οι κρατήσεις θέσεων και η προπώληση εισιτηρίων, γίνονται καθημερινά, ώρες: 10 π.μ - 1 μ.μ, στα Γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου- Κεντρικό κτίριο: «Μύλος Παππά» 2ος όροφ.- Τηλ: 2410-533417 και τις ημέρες παραστάσεων και από τις 7 το απόγευμα στο Ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass