ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η Ιωάννα Τσούκα βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 22:37

Είναι μία από τις σημαντικότερες παρουσίες της παρέλασης των αρμάτων. Η βασίλισσα του καρναβαλιού, η αρχόντισσα της βραδιάς καλωσορίζει στο Τυρναβίτικο Καρναβάλι και παροτρύνει όλους να διασκεδάσουν και να χαρούν τη γιορτινή αυτή βραδιά. Είναι η εκπρόσωπος της ομορφιάς, της χάρης, της ξεγνοιασιάς και του κεφιού.

Η Ιωάννα Τσούκα είναι φέτος η βασίλισσα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού που επελέγη από την Oργανωτική Eπιτροπή να ανοίξει τη μεγάλη παρέλαση το βράδυ της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018.

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο και είναι μαθήτρια του ΕΠΑΛ με στόχο της να εισαχθεί στις σχολές της Αστυνομίας.

Δηλώνει ενθουσιασμένη για την επιλογή της ως βασίλισσας του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και ήταν επιθυμία της να συμμετέχει ενεργά σε ένα τοπικό έθιμο με μεγάλη πολιτιστική και ιστορική αξία.

Η ίδια μετά την επιλογή της δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να ηγηθώ της φετινής παρέλασης, κάτι που το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Καλώ όλο τον κόσμο να επισκεφτεί την πόλη του Τυρνάβου σε ένα εκρηκτικό διήμερο με πολύ κέφι και διασκέδαση και να ζήσει από κοντά τη ζωντάνια της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή αλλά και το ιδιαίτερο και ξεχωριστό έθιμο του μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass