ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ

Μουσική Σχολή πρότυπο στη Νίκαια

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2017 15:08

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού Νίκαιας πραγματοποιήθηκε η συναυλία των συνόλων της Μουσικής Σχολής στα πλαίσια των γενικότερων εκδηλώσεων που προγραμμάτισε και υλοποιεί φέτος ο Δήμος για τους πολίτες του.

Στη συναυλία του Σαββάτου πήραν μέρος με τη σειρά που εμφανίστηκαν προπαιδεία-προωδειακή με συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας της σχολής Αντιγόνης Τσιπλακούλη και επιμέλεια-παρουσίαση της Σωτηρίας Μακρυγιάννη, η Χορωδία-φυτώριο υπό τη διεύθυνση της Άσπας Αγοραστού, η παιδική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση της Ευαγγελίας Ζαπίτη και η παιδική χορωδία . Τις δύο Χορωδίες, φυτώριο και παιδική, συνόδευσαν οι καθηγητές της Μουσικής Σχολής Στέλλα Τσιαρδάκα, Πέτρος Παππάς Ειρήνη Τσερώνη, Ευαγγελία Ζαπίτη, Γιάννης Κατσανούλης, Αντιγόνη Τσιπλακούλη. Επίσης εμφανίστηκε η εφηβική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Καμπουρη.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθ.Νασιακόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της Μουσικής Σχολής τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…η Μουσική Σχολή λειτουργεί απολύτως νόμιμα, ως πρότυπη σχολή, ο αριθμός των παιδιών έφτασε τα 283 και παρουσιάζει αυξητικές τάσεις όπως και ο αριθμός των καθηγητών που επιτελούν ένα τόσο σημαντικό έργο. Καθοριστική είναι η αρωγή της αντιδημαρχίας Πολιτισμού η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στην προώθηση, την αναβάθμιση και την προβολή του έργου της σχολής». Τη συναυλία παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΚΔΕΚ Αχ. Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Αν. Ρεντζιάς, η πρόεδρος της ΔΚ Νίκαιας Β. Πιλάτου και τα μέλη του ΤΣ Γ. Ψαρούλης και Β. Μιχαλούλη και πλήθος φιλόμουσων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass