ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

«Η ευκαιρία της ζωής της»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:12

Η τελευταία παράσταση με τον μονόλογο του Αλαν Μπένετ «Η ευκαιρία της ζωής της» με τη Ρούλα Καραφέρη θα δοθεί σήμερα Πέμπτη στις 9 μ.μ. στο θέατρο ΟΥΗΛ. Το πρόσωπο του μονολόγου είναι η Λέσλυ, μια ηθοποιός (?) που κάνει τα πάντα για να συμμετέχει στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι της Αγγλίας. «Τη συναντάμε στην προσπάθειά της να πάρει ένα ρόλο «...σε μια παραγωγή που κάνουν βίντεο για την αγορά του εξωτερικού με στόχο κυρίως τη Δ. Γερμανία...και αργότερα την Τουρκία (για τους μη γνωρίζοντες, ερωτική ταινία...με υπόθεση).


Η Λέσλυ, προτάσσοντας πάντα τον απαράμιλλο επαγγελματισμό της, συμβιβάζεται χωρίς να ντρέπεται. Γνωρίζει πως δεν είναι καλύτερη από κανέναν και αυτό της δίνει μια ευελιξία τρομακτική, σοκαριστική. Σ’ έναν ανδροκρατούμενο κόσμο έχει ένα χαμόγελο για όλους και σχεδόν μια απάντηση για τα πάντα. Με αφέλεια και χιούμορ ξεπερνά κάθε εμπόδιο, ενώ η ελαφρότητά της είναι κυριολεκτικά αβάσταχτη», αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης.
Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία: Βασίλης Νανάκης Ερμηνεία: Ρούλα Καραφέρη. Κινησιολογία: Βασίλης Νανάκης, Ρούλα Καραφέρη. Μουσική επιμέλεια: Κώστας Σταυριανός. Σκηνικά - Κοστούμια: Εβελίνα Δασκαλοπούλου Φωτισμοί: Βασίλης Νανάκης. Μακιγιάζ: Δημήτρης Τσαπραλής.
Παραγωγή: OFF ART.
Εκτέλεση παραγωγής: Άννα Τσιανάκα, Γρηγόρης Καραφέρης. Φωτογραφία: Φώτης Νατσιούλης
Είσοδος: 8 ευρώ, Ανέργων: 5 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass