ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ - ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Χριστουγεννιάτικη και η Ελάτεια

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 22:13

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινείται και η Τοπική Κοινότητα  Ελάτειας. Εκεί ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος δημιούργησε μια όμορφη  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε με το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τους μικρούς  φίλους.


Στην έναρξη ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε  τον κόσμο που για ακόμη μια χρονιά είναι δίπλα στον σύλλογο και συμμετέχει σε τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις, και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη στον συνάνθρωπό μας για μια νέα και δημιουργική χρονιά. Ακόμη στον χαιρετισμό του μετέφερε και τις ευχές και τα χρόνια πολλά του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.   
Το άναμμα του δέντρου πραγματοποιήθηκε από τον αρχιμανδρίτη π. Πορφύριο, τον  αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Μακρυχωρίου κ. Αστέριο Σαΐτη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνη Γκανάτσιο, τον πρόεδρο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρο Ζάρρα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς, Κωνσταντίνος Νταφούλης και Αχιλλέας Διψάνας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γεώργιος Μανώλης, Δημήτρης Μαϊμάρης, Ευθύμιος Μπουζέκης, Αθανάσιος Καραναστάσης, Γεώργιος Νικολάου, οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Ελάτειας  κ. Αντώνης Γκανάτσιος, Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος,Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, το μέλος τοπικού συμβουλίου κ. Μίνα Ζαμπέκα, το μέλος τοπικού συμβουλίου Ελάτειας κ.Θ.Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Στον χώρο της εκδήλωσης προσφέρονταν δωρεά του Συλλόγου μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ποτά, αναψυκτικά, διάφορα γλυκίσματα καθώς και ζεστοί λουκουμάδες από τους σεφ Νίκο και Πάνο Χαϊντούτη  ενώ ο Αι Βασίλης (Γεώργιος Μπουρίτας) πρόσφερε δωράκια στους μικρούς  φίλους.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass