ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

Χίμαιρα συναισθημάτων από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2017 15:11

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Δεύτερη κραυγή της σιωπής-Φωτιά» του ηθοποιού και συγγραφέα Αλμπέρτο Εσκενάζυ, πραγματοποιείται μεθαύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο. Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο του, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει τα βιβλία του.


Περιγραφή
Ένα ονειρικό ταξίδι από την Αγία Πετρούπολη και την Ιερουσαλήμ ως το κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο του Μονακό. Μια χίμαιρα συναισθημάτων και περιπέτειας. Η ερωτική Θεσσαλονίκη με το αραχνοϋφαντο λευκό ελληνικό της πέπλο βαδίζει από το 1912 ως το 1919 μέσα στις φωτιές. Τα εγγόνια της Νόνας, σαν βεντάλια ξανοίγονται και φτάνουν στα πέρατα της γης.
Ο γίγαντας Μωσέ μέσα στη φωτιά της Οκτωβριανής Επανάστασης στην Αγία Πετρούπολη. Η Εσθήρ στην άγονη γη της Γαλιλαίας, μια ανάσα σπό τον θείο της που μονάζει σε μια σπηλιά στην κακοτράχαλη κοιλάδα Κορμπάν. Ο Νταβίκος γνωρίζει τον κόσμο με τα δύο πλοία του Μεχμέτ, πρώην κατάσκοπου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και νυν λαθρέμπορου όπλου μαζί με τον Βασίλη Ζαχάρωφ, ιστορικό πρόσωπο της εποχής. Η φωτιά φουντώνει με τις ερωτικές περιπέτειες των ηρώων και η Νόνα προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί και να οδηγήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, κι όχι μόνο, στο φως της αρετής μέσα στην αγκαλιά της αγαπημένης της πόλης, της Σαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass