ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΩΛ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 200 ΚΙΘΑΡΙΣΤΩΝ

Πανελλήνια συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας

Δημοσίευση: 27 Νοε 2017 15:33

Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, η διήμερη 6η Πανελλήνια Συνάντηση Συνόλων και Ορχηστρών Κιθάρας Λάρισας. Στη συνάντηση συμμετείχαν 200 κιθαρίστες από τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Ελασσόνα, την Κοζάνη και την Αθήνα.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης ήταν "Η κιθάρα και άλλα νυκτά όργανα" , δίνοντας έμφαση στο όμορφο ηχητικό αποτέλεσμα που προκύπτει από τον συνδυασμό της κιθάρας με διάφορα όργανα όπως το μαντολίνο, το μπουζούκι, το κανονάκι ή ακόμα και το τσέμπαλο. Η έναρξη του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με τη συναυλία των διακεκριμένων κιθαριστών Νίκου Παναγιωτίδη και Σπύρου Ηλιάδη με έργα για δύο κιθάρες, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την μπαρόκ κιθάρα και τη θεόρβη (μπάσο λαούτο). Οι ορχήστρες που πήραν μέρος στη συνάντηση ήταν: Ορχήστρα Κιθάρας Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, "Solarpege" Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, "Κιθαρωδή" και " Εξάχορδο" Δημοτικού Ωδείου Βόλου, Ορχήστρα Μουσικής Σχολής Ελασσόνας "Δημήτρη Τσιαβέ", "Guitar Heroes" Δήμου Θερμαϊκού, "19 τάστα" Βόλου, Μικρή Κιθαριστική Ορχήστρα και " FirePlay" Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης. Εν τω μεταξύ, συναυλία πραγματοποιήθηκε και χθες το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass