ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ολοκληρώθηκαν οι οντισιόν για καλλιτεχνικό διευθυντή

*Απείχε η Αννα Χατζησοφιά *Την επόμενη εβδομάδα τα αποτελέσματα

Δημοσίευση: 23 Νοε 2017 22:15

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία των συνεντεύξεων των υποψηφίων για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Θεσσαλικό Θέατρο.

Οι υποψήφιοι «εξετάστηκαν» από τα μέλη του ΔΣ του Θεσσαλικού με ερωτήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το μέλλον του Θεσσαλικού Θεάτρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα μεταξύ των μελών ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο.

Η «καταιγίδα» των προηγούμενων ημερών φαίνεται να πέρασε, όμως κάποια σύννεφα δεν διαλύθηκαν. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης Άννα Χατζησοφιά, που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα μετά τις «υποδείξεις» της αντιπολίτευσης ότι θα έπρεπε να έχει αποκλειστεί λόγω μη εμπρόθεσμης κατάθεσης δικαιολογητικών, είχε δείξει από τότε τις διαθέσεις της και αφού τελικά η αντιπολίτευση δεν ανακάλεσε αλλά απλά ακολούθησε τον δρόμο της σιωπής, αποφάσισε να μην προσέλθει στη συνέντευξη. Οπότε η διαδικασία ολοκληρώθηκε δίχως την Άννα Χατζησοφιά και με 11 υποψηφίους, που περιμένουν από μέρα σε μέρα το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της «Ε», το ΔΣ αναμένεται να συνεδριάσει αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανόν και Δευτέρα, και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα ανακοινωθεί το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία του Θεσσαλικού Θεάτρου. Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας ερωτηθείς σχετικά με τη διαδικασία των συνεντεύξεων δήλωσε «Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τόσο αξιόλογους ανθρώπους του χώρου του θεάτρου είναι τιμητική για εμάς. Οι συνεντεύξεις διήρκησαν δύο μέρες και τέθηκαν στους υποψηφίους κρίσιμα ερωτήματα. Σε λίγες μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα».

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass