ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Συμπόσιο Τρικαλινών Σπουδών

Δημοσίευση: 01 Νοε 2017 17:19

Από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα (αίθουσα Επιμελητηρίου Τρικάλων) το τριήμερο 11ο Συμπόσιο Τρικαλινών Σπουδών, το οποίο διοργανώνει ο Φιλολογικός, Ιστορικός, Λογοτεχνικός Σύνδεσμος (Φ.Ι.ΛΟ.Σ.) Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Ίδρυμα Λεωνίδα Μακρή και το Επιμελητήριο Τρικάλων.


Στο συμπόσιο θα πάρουν μέρος 34 επιστήμονες (καθηγητές πανεπιστημίου, αρχαιολόγοι, ιστορικοί, ερευνητές, λαογράφοι, φιλόλογοι, αρχιτέκτονες κ.ά.) από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα προβούν σε 34 ενδιαφέρουσες επιστημονικές ανακοινώσεις σχετικές με την φιλολογία, ιστορία, αρχαιολογία, λαογραφία και αρχιτεκτονική της περιοχής Τρικάλων.
Τα επιστημονικά συμπόσια, που διοργανώνει ο Φ.Ι.ΛΟ.Σ., και η έκδοση ανελλιπώς των Πρακτικών τους, συμβάλλουν στην επιστημονική έρευνα και μελέτη της περιοχής μας, η οποία παρουσιάζει πολύπλευρο ενδιαφέρον. Για τρεις ημέρες ο ν. Τρικάλων θα γίνει και πάλι αντικείμενο πολύπλευρης επιστημονικής μελέτης και προβολής.  Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass