ΣΕ «ΜΥΛΟ» ΚΑΙ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Εργαστήρια παραστατικών τεχνών

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2017 15:42

Εργαστήρια παραστατικών τεχνών για όλες τις ηλικίες πραγματοποιεί το θέατρο των Οδοιπόρων. Αναλυτικά: θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων κάθε Παρασκευή 8 μ.μ. με 10 μ.μ. με την θεατρολόγο Αγγελική Βόγια έως και την 1η εβδομάδα του Ιουνίου στον Μύλο του Παππά -3ος όροφος, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Έναρξη: μάθημα γνωριμίας, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. με 10 μ.μ.
Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά του Γυμνασίου κάθε Δευτέρα 4 μ.μ. με 6 μ.μ. με τον υπεύθυνο των Οδοιπόρων ηθοποιό Γιώργο Παπαδόπουλο έως και την 1η εβδομάδα του Ιουνίου στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων. Έναρξη: μάθημα γνωριμίας, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. με 6 μ.μ.
Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους-μαθητές Λυκείου κάθε Πέμπτη 4 μ.μ. με 6 μ.μ. με τον Γιώργο Παπαδόπουλο έως και την 1η εβδομάδα του Ιουνίου στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο. Έναρξη: μάθημα γνωριμίας, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. με 6 μ.μ.
Εργαστήρι θεατρικής αγωγής και παιχνιδιού για παιδιά ηλικίας δημοτικού με την εμψυχώτρια θεατρικών ομάδων για παιδιά, ηθοποιό/μουσικό Έλενα Γράβαλου έως και την 1η εβδομάδα του Ιουνίου στη Λέσχη Πολιτισμού των Πυροβολικών (Ήρωνος 14), σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων. Δύο τμήματα: Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού και Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού. Έναρξη: μάθημα γνωριμίας και για τα 2 τμήματα, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. με 7 μ.μ.
Εργαστήρι σύγχρονου χορού για αρχάριους κάθε Τετάρτη 4 μ.μ. με 6 μ.μ. με την χορεύτρια Σάββα Νάντια έως και την 1η εβδομάδα του Ιουνίου στον Μύλο του Παππά-2ος όροφος, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών. Μάθημα γνωριμίας αύριοΤετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. με 6 μ.μ. Απευθύνεται σε νέους από από 15 ετών και άνω και σε ενήλικες όλων των ηλικιών. Ώρες διδασκαλίας, συνεύρεσης ανθρώπων με σκοπό την δημιουργία, τα κοινά οδοιπορικά στην Τέχνη, την τέχνη του θεάτρου και του χορού.
Δηλώσεις συμμετοχής-εγγραφές στα εργαστήρια στα 2410-252806, 6982954829 και στο tz7odoiporoi.g@gmail.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass